Nail Art det nya heta

Nail Art är något som verkligen exploderat dels i Sverige men även i andra länder. Detta fantastiska sätt där man kan skapa helt galna och grymt snygga dekorationer på sina naglar. Något som saknats på marknaden och där det idag finns ett enormt utbud. Både av produkter och personer som har utbildning för att skapa det på ett snyggt sätt.

Nail Art på hög nivå
Nail Art på hög nivå

 

Nail Art klarar man själv

Det finns idag väldigt lätta sätt att själv applicera detta på sina naglar. Speciellt dyrt är det inte heller idag. Ett billigt alternativ är något som heter Polish Pop. Detta innehåller både heltäckande nagelstripes och mindre dekorationer som man använder för att på ett smidigt och enkelt sätt att snygga till ditt nagellack eller dina lösnaglar.

 

Nail Art efter högtider

Det intressanta och enkla med just Nail art är hur man enkelt kan anpassa detta efter årstider. Lätt att plocka av och lätt att applicera samt som tiden det tar är väldigt effektiv. Detta innebär att man på många sätt kan piffa upp sig lite extra inför tex Hallowen. Nu när jultiderna kommer så vore ett par tomtegubbar ett par passande tema. Det är endast fantasin och utbudet som sätter stopp för alla kreativa konster.

Kommentarer är stängda, men trackbacks och pingbacks är öppna.