Hur hinner man med flyttstädning?

 

Ska du flytta? Oavsett om du flyttar från lägenhet till första egna huset, eller om du byter bostadsort och flyttar till en ny stad, innebär en flytt en hel del planerande och massor av hårt arbete. Har du gott om tid är det förstås lättare att planera, så att allt flyter på när dagen är inne. Handlar det om en snabbt påkommen flytt kan det lätt bli kaotiskt, och det känns nästan hopplöst att hinna med allt. Inte minst den där städningen som måste göras när lägenheten, eller huset, är tömt, och du helst av allt skulle vilja bege dig till ditt nya boende för att starta på nytt.

 

Möjligt att bli kvitt jobbet

 

Men, flyttstädning och Rent Hem kan du faktiskt slippa undan. Om du anlitar professionell hjälp med din flyttstädning slipper du undan ett problem, som faktiskt kan bli ganska stort. Har du flyttat tidigare vet du säkert att det inte bara är att utföra en vanlig städning och sen lämna över. Innan den godkänns och du helt kan koncentrera dig på att installera dig på det nya stället, ska en besiktning utföras. Om man inte anser att du har utfört flyttstädningen på ett godtagbart sätt, kan du bli skyldig att göra om jobbet, eller ännu värre, betala för den städning man beordrar. Då har du ingen möjlighet att påverka vilket företag som utför städningen, och det kan bli en mycket dyr affär för din del. Undvik att försätta dig i denna situation genom att själv anlita någon som utför din flyttstädning. Dels slipper du tänka på städningen i en stressig situation, dels lämnar du också över ansvaret för att städningen utförs på ett korrekt sätt.

 

Garanti från företaget som utför städningen

 

Alla seriösa företag som erbjuder flyttstädning lämnar också en garanti på arbetet. Det är mycket sällan det framförs klagomål på flyttstädning som utförs av professionella städare, men när du får en garanti på jobbet innebär det att företaget tar på sig det fulla ansvaret och rättar till eventuella brister utan att det kostar dig något extra. Att ta hjälp med denna betungande del av flyttningen betyder att du slipper både jobb och ansvar, och alltså kan ägna dig helt och fullt åt att etablera dig i ditt nya hem, med allt vad det innebär.

billig flyttstädning i stockholm

 

Publicerat i

Kommentarer är stängda, men trackbacks och pingbacks är öppna.